Řada Tiles značky Brigid je rigidní vinylová podlaha s krásným realistickým povrchem kamene s 3D strukturou. Podlahy vyrábí společnost Floorify, jejíž vinylové podlahy patří ke špičkovým podlahám, využívajícím inovativní složení k zajištění vysoké odolnosti, stability a voděvzdornosti. Vhodné jsou pro podlahové vytápění a díky spolehlivému zámku je můžete položit jednoduše plovoucím způsobem.

Podlahy značky Brigid vynikají mimořádnou odolností proti nárazům, škrábancům, skvrnám a lihovým fixům. Samozřejmostí je absolutní voděvzdornost. Podlahu můžete tedy umístit do koupelen a kuchyní i frekventovaných míst, jako jsou chodby. Se zátěžovou třídou 33 a odolností proti otěru AC4 si můžete být jistí, že podlaha vydrží i vysokou komerční zátěž.

Povrchová vrstva podlahy má kartáčovanou strukturu, pro chůzi je pocitově hřejivá a došlap tichý.

Složení rigidní vinylové podlahy Brigid s obsahem minerálů zajišťuje, že podlahy jsou pevné a zároveň pružné. Instalovat se mohou i na stávající dlažbu, aniž by se časem vyrýsovaly spáry nebo jiné drobné nerovnosti. Výborná rozměrová stabilita podlahy umožňuje položení v ploše 10×10 m bez dilatačních spár.

Struktura vinylové podlahy Brigid

Podlaha Brigid je určená pro plovoucí pokládku. Spolehlivost pokládky zaručuje maximálně pevný zámek lic. Unilin. Tento zámek se nepoláme při manipulaci ani pokládce a zajistí tak trvalou voděodolnost podlahy. Podlaha je navíc opatřena integrovanou polyethylenovou podložkou (XPE) o tloušťce 1 mm, takže její pokládka je ještě snazší.

Podlahy mají velmi nízký tepelný odpor a mohou být položeny na podlahové vytápění, a to jak teplovodní tak elektrické.

Podlahy značky Brigid jsou plně recyklovatelné a zcela zdravotně nezávadné. Při jejich výrobě nejsou používány žádné škodlivé látky, ftaláty ani těkavé látky.

Floorify je výrobce luxusních rigidních vinylových podlah Floorify a ekonomické řady Brigid. Podlahy výrobce Floorify mají stejný základ a to inovativní složení materiálů, které zajištuje rozměrovou stabilitu, vynikající odolnost a nejpevnější zámek na trhu. Značka Floorify má exkluzivní vzhled a velký výběr dekorů. Ekonomickou variantou je značka Brigid se stejnými vynikajícími vlasnostmi ale úzkou nabídkou dekorů a ještě jednodušší pokládkou díky integrované podložce.