Vysoce kvalitní řada OSMOZE laminátových podlah Alsafloor má synchronní povrch, který věrně vykresluje realistické letokruhy dřeva. Splňuje vysoké nároky na povrchovou odolnost v komerčních prostorách a je opatřena jednoduchým zámkovým spojem 5G, který usnadňuje pokládku.

Podlahy OSMOZE jsou konstruovány pro VYSOKOU KOMERČNÍ ZÁTĚŽ, nabízí vysokou odolnost proti oděru AC5 a nejvyšší zátěžovou třídu 23/33. Podlahy této řady můžete bez obav umístit do své restaurace, nebo prodejny i frekventovaných míst v domácnosti.

NEJLEPŠÍ dostupný ZÁMEK na trhu 5G (licence Välinge) zavedla společnost Alsapan flooring od roku 2017 na všechny řady podlah tloušťky 8 a 12 mm. Tento zámek precizně usnadňuje zamykání spoje pouhým sklopením podél dlouhé strany lamely, chrání čelní hranu před poškozením při montáži a výrazně zvyšuje pevnost čelního spoje. Zámek 5G je přesný, rozebíratelný a nevyžaduje žádnou námahu při instalaci.

PARKY zámek Uniclic

Lamely jsou vyráběny z HDF desky se ZVÝŠENOU ODOLNOSTÍ PROTI VODĚ. Zkosené hrany (čtyřstranná maxifáze) jsou ošetřeny proti vodě vrstvou water protect.

Alsafloor splňuje vrcholné ekologické požadavky – veškerá produkce dřevěných desek HDF pochází z dobře obhospodařovaných lesů a je certifikována PEFC certifikátem. Všechny laminátové podlahy Alsafloor splňují špičkové hodnocení A+ (velmi nízká úroveň emisí těkavých organických sloučenin).

Podlahy řady Solid plus nabízí lamely s povrchem In-Registered texture se synchronní strukturou let a dřevěných pórů a In-Registered satin-finish se synchronní strukturou pórů se saténově matným povrchem dřeva a lesklými póry. Když si je zblízka prohlédnete a pohladíte, nevěříte, že nejde o dřevo.

Alsafloor In-Registered texture
Alsafloor In-Registered satin-finish

Alsafloor garantuje kvalitu! Na všechny řady Alsafloor je poskytována záruka 25 let v bytových prostorách.